Girişimcilik Dersi Bütünleme Uygulama Sınavı - Yeni....
Uygulamalı Girişimcilik Dersi Bütünleme Esasları
Bütünlemede Not Yükseltmek için veya başka bir sebeple gruptan ayrı bir şekilde ödev vermek isteyenler, Grubun konusunun dışında tamamen özgün(faklı) bir konu ile katılmalıdır. Bütünleme ödeviniz, diğer Final ve Bütünleme ödevleri ile hiç bir şekilde benzerlik göstermemelidir.
1. Bütünleme Projesinde sizlerden ara sınavda uygulamaya dönüştürdüğünüz iş fikrinizi KOSGEB İŞ PLANI çerçevesinde yazmanız istenmektedir.
2. Başlıklar halinde aşağıda sizlerden istenen iş planına doğru cevaplar arayarak formu doldurunuz.
3. Bu formu daha önce ilan edilen listedeki (Okul panosunda ve harungumus.com adresinde) gruplara göre doldurulması zorunludur.
4. İş planındaki faaliyet konusu ara sınavda teslim edilen konu ile örtüşmelidir.
5. Her bir gurup sadece 1 ödev teslim (mail yolu ile) edecektir.
6. Grubu olmayanların yanında “Bireysel katılım” yazmaktadır ve bu kişiler ödevlerini tek başına yapıp mail atacaklardır.
7. Bu “İŞ PLANI” bilgisayar ortamında doldurulacak ve word dokümanı olarak mail atılacaktır.
8. Puanlama ödevin genel performansına, cümle yapısına, özgünlüğüne ve tutarlığı göz önünde bulundurularak verilecektir.
9. Kopya ödevler (internet ortamından alınanlar dahil) direk olarak 0-20 Aralığında değerlendirilecektir.
10. Bu İŞ PLANI doldurulmuş şekilde “15 Haziran Çarşamba Saat 23:59'” esas alınarak aşağıdaki mail adreslerine gönderilecektir. Bu tarih ve saatten sonraki ödevler Kabul edilmeyecektir.
11. Sınav günü ve saati okulda olmanıza gerek yoktur.
12. Maili aşağıdaki ilgili adrese atarken iş planı dosyasını eklemeyi unutmayınız. Boş gelen mailden sizler sorumlusunuz.
13. Dosya adı “grup adı_bölüm.docx” gibi olmalıdır. Dosya formatının bu şekilde olmaması (20) puan düşüşe neden olacaktır (eksi 20). Bireysel başvurular için “isim_soyisim_no_bölüm.docx” şeklinde olacaktır.
14. Girişimcilik Kitabınızın 303 ve 338 aralığında İŞ PLANI için faydalı bilgiler bulunmaktadır.